Hunajatuotteet

Hunaja on aito luonnontuote, jonka maku, väri ja koostumus vaihtelevat vuosittain riippuen olosuhteista ja kasvillisuudesta. Tammirauman Hunajatilalla on vuosien ajan tehty tuotekehittelyä. Mielestämme hunaja on niin upea tuote, että se ansaitsee sekä ammattitaitoisen käsittelyn että loppuun asti laadukkaan tuotantoprosessin.

Tammirauman hunajat

Tammirauman perushunaja on kiteytettyä monikukkahunajaa, jonka koostumus on samettimaista. Kiteytettyä hunajaa myymme sekä lasi- että muovitölkeissä asiakkaiden toiveiden mukaisesti. Vuosien ajan lippulaivahunajamme on ollut 500 g lasitölkissä myytävä Tammirauman Hunaja.

Tammirauman mehiläistarhauksen keskeinen osa on Pohjolan tumman mehiläisen suojelu ja kunningatarten kasvatus. Tähän Naantalin saaristo antaa hyvät puitteet. Tämä tumma mehiläinen onkin meillä saanut oman nimikkotuotteensa Mustan mehiläisen hunajan. Kyseessä on näiden mehiläisten keräämää monikukkahunajaa, jonka pakkaamme 300 g lasi- ja 250 g muovitölkkeihin. Tölkin kaulassa on lyhyt tarina mustasta mehiläisestä ja sen suojelutyöstä.

Kiteytettyä hunajaa myymme myös 450 g LähiHunaja tölkeissä. Juoksevaa hunajaa pakkaamme läpi vuoden 350 g muovisiin LähiHunaja puristepulloihin.

Kennohunajaa myydään noin 120 g paloina. Se on suoraan hunajakehistä leikattua hunajaa, joka sisltää kaikki mehiläisten valmistamat tuotteet; kennot, hunajan ja vahakannen. Myös vahakannen voi halutessaan syödä. Kennohunaja on näyttävä lisä juustotarjottimelle ja on hunajaa aidoimillaan.

Tammirauman hunajavalmisteet

Hunajavalmisteita teemme periaatteella, että kaikki aineosat ovat luonnontuotteita, emme puhu makuhunajista. koska emme käytä keinotekoisia makuaineita tai esansseja. Hunaja & Tyrni -valmisteessa on hunajaan lisätty kylmäpuristettua tyrnimehua. Valmiste on vuosien ajan ollut erittäin suosittua. Tuotetta myydään 300 g lasitölkissä ja 350 g puristepullossa. Hunaja & Sitruuna -valmisteessa hunajaan on lisätty luomusitruunoista itse puristamaamme  tuoremehua, ei teollisesti valmistettua.Tuotetta myydään 350 g puristepullossa ja 250 g muovitölkissä.

Tammirauman lahjapakkaukset

Suomalainen hunaja on aito, laadukas luonnontuote, joka ansaitsee myös sitä arvostavat puitteet. Tammirauman lahjapakkaukset ovat pelkistetyn tyylikkäitä ja ne tuovat esille hunajan ja sen alkuperän. Ne soveltuvat erinomaisesti pieneksi viemiseksi tai lahjaksi.