Suoramyynti ja markkinointi

Itsepalvelukioski on avoinna päivittäin kesä-syysaikaan Tammirannantie 8, 21130 Poikko. . Muina aikoina myymme hunajaa suoraan tilalta aina kun olemme kotona.Tervetuloa hunajaostoksille!
Meillä on pieni puoti, jossa voi ympäri vuoden maistella hunajaa ja tehdä ostoksia.
Olemme vuosittain myymässä hunajaa Turun ruokamessuilla ja Rymättylän Jaakon markkinoilla sekä joissakin muissa markkina- ja myyntitapahtumissa.
Olemme mukana REKO Turussa, Naantalissa ja Raisiossa sekä Rymättylän ruokapiirissä. Tätä kautta tuotteitamme saa jakelupäivinä helposti.
Maailman Mehiläispäivää vietettiin Tammirauman hunajatilalla avoimien ovien merkeissä 21.5. Mehiläisistä ja hunajasta kiinnostuneet saivat maistella hunajaa eri muodoissa, kuulla ja nähdä mehiläisiä ja tehdä hunajaostoksia. Tästä päivästä tulee meille varmasti traditio.
Pakinaisten saarella olevalla paritusasemallamme käy kesäisin muutama ryhmä tutustumassa Mustaan mehiläiseen. Merimatka yhteysaluksella, aito saaristo ja tietenkin retkieväät tarjoavat lisämausteen saariretkelle.
Meillä käy vuosittain useita ryhmiä ja yksityisiä henkilöitä tutustumassa mehiläisiin, erityisesti harvinaiseen pohjoismaiseen rotuun. Käymme myös erilaisissa tilaisuuksissa kertomassa hunajasta ja mehiläisistä ja samalla voi maistella ja tehdä hunajaostoksia.
MEILLE MEHILÄISET JA HUNAJA OVAT SYDÄMEN ASIA. KERROMME NIISTÄ MIELELLÄMME TEILLEKIN!