Tuotevalikoima

Tammirauman Mustan mehiläisen hunaja on nyt myös TPS:n valinta!
Vuodenaikahunaja -lahjapakkaus (15,00 €,
JOULUVIIKON TARJOUS 4 pakkausta 50,00 €)
Hunaja on kuin viini. Sen maku ja väri vaihtelevat johtuen kasveista, joista mehiläiset ovat keränneet meden ja olosuhteista. Vuodenaikahunaja -pakkaus sisältää Kesähunaja (250 g) ja Syyshunaja (250 g) tölkit. Etiketeissä on kerrottu mistä kasveista mesi on peräisin.
Kahden erikoishunajan lahjapakkaus (15,00 €,
JOULUVIIKON TARJOUS 4 pakkausta 50, 00 €)
Tyylikäs pakkaus, joka sisältää Hunaja & Tyrni (250 g) ja Hunaja & Sitruuna -valmisteen( 250 g). Sopii itselle herkutteluun tai lahjaksi ja tuliaiseksi. Kannessa teksti Suomalaista hunajaa, Finnish honey. Kylmäpuristettu tyrnimehu ja luomusitruuna - kaksi aitoa luonnontuotetta yhdistettynä hunajaan.
Kolmen erikoishunajan lahjapakkaus (21,00 €,
JOULUVIIKON TARJOUS 3 pakkausta 53,00 €)
Tyylikäs pakkaus, joka sisältää Hunaja & Tyrni (250 g) ja Hunaja & Sitruuna -valmisteen (250 g) sekä Mustan mehiläisen hunajatölkin (250 g). Laadukas ja herkullinen lahja luonnon ja aitojen makujen ystävälle.
Kennohunaja (noin 120 g, 6,00 €)
Kennohunaja on suoraan hunajakehästä leikattua, mehiläisten vahakannella peittämää hunajaa. Se on hunajaa alkuperäisimmässä muodossa. Myös vahakannen voi halutessaan syödä. Kennohunajan voi leikata annospaloiksi. Se on koristeellinen lisä esim. juustotarjottimella ja jälkiruokien rinnalla.
Tammirauman hunaja (500 g, 7,00 €)
Tammirauman omalla etiketillä varustettu kiteytetty hunaja, joka on ulkonäöltään vaaleaa ja koostumukseltaan kiinteää. Se on huoneenlämpöisenä kiteetöntä ja pehmeää. Tammirauman hunaja on vuosittain saanut kunniakirjan valtakunnallisessa Suomen Mehiläishoitajain Liiton laatuarvioinnissa.
Juokseva hunaja (350 g, 6,00 €)
Osa hunajan käyttäjistä haluaa syödä hunajansa sen alkuperäisessä muodossa eli juoksevana. Puristepullosta annosteltuna juokseva hunaja on erittäin helppokäyttöistä ja sopii mainiosti erilaisten ruokien valmistukseen sekä jugurttien, myslien, hedelmien, jäätelön, smoothien ym makeutukseen. Juokseva hunaja säilyy parhaiten pakastettuna. Huoneenlämpöön otettuna se säilyy juoksevana noin kolme viikkoa.
Mustan mehiläisen hunaja (300 g, 6,50 €)
Mustan mehiläisen hunaja on Tammirauman hunajatilalla kasvatettujen pohjoismaisten mehiläisten nimikkohunajaa. Mukana on pieni tarina mustan mehiläisen historiasta ja uhanalaisesta asemasta. Tölkissä on laadukasta kiteytettyä hunajaa, joka sopii erinomaisesti esim. lahjaksi tai tuliaiseksi luonnonystävälle.
Mustan mehiläisen hunajaa -
Honey of the dark bees (250 g, 6,00 €)
Laadukasta Tammirauman mustien mehiläisten nimikkohunajaa. Mukana on pieni tarina mustan mehiläisen historiasta ja uhanalaisesta asemasta. Tuoteseloste ja tarina ovat englanniksi. Tarinalappusen saat myös halutessasi suomeksi. Erinomainen tuliainen Naantalista.
Hunaja & Tyrni -valmiste (300 g, 7,00 €)
Hunaja & Tyrni on hunajatuote. Hienokiteiseen hunajaan on pakkausvaiheessa lisätty 10 % kylmäpuristettua tyrnimehua. Hunajan makeus ja tyrnimarjojen kirpeys muodostavat suussasulavan yhdistelmän. Tyrnimarjat ovat kasvaneet Merimaskun merellisissä maisemissa. Hunaja & Tyrni sisältää arvokkaita vitamiineja.
Hunaja & Tyrni jälkiruokakastike (350 g, 7,50 €)
Hunajavalmiste, jossa hienokiteiseen hunajaan on pakkausvaiheessa lisätty 10 % kylmäpuristettua tyrnimehua. Koostumus on juoksevampi kuin tölkkiin pakatussa tuotteessa. Soveltuu erinomaisesti jäätelön, jugurtin, rahkan, puurojen ja muiden jälkiruokien päälle. Kaikilta osin aito luonnontuote. Pullon kaulassa on pieni lappunen, joka kertoo lisää tuotteesta.
Hunaja & Sitruuna -valmiste (350 g, 7,50 €)
Hunajavalmiste, jossa hienokiteiseen hunajaan on pakkausvaiheessa lisätty 10 % luomusitruunasta puristettua tuoremehua. Hapan ja makea maku täydentävät toisiaan ja valmiste sopii erinomaisesti teehen, jälkiruokiin, salaatinkastikkeisiin jne. Kummatkin aineosat ovat aitoja luonnontuotteita. Helppokäyttöinen puristepullo on hyvä pari Hunaja & Tyrni -valmisteelle jälkiruokapöytään tai vaikkapa tuliaisena.
Hunaja & Sitruuna -valmiste (250 g, 6,50 €)
Hunajavalmiste, jossa hienokiteiseen hunajaan on pakkausvaiheessa lisätty 10 % luomusitruunan mehua. Hapan ja makea maku täydentävät toisiaan ja valmiste sopii erinomaisesti teehen, jälkiruokiin, salaatinkastikkeisiin jne. Kummatkin aineosat ovat aitoja luonnontuotteita.
LähiHunaja (450 g, 6,50 €)
LähiHunaja on muovitölkkiin pakattua kiteytettyä hunajaa. Siinä yhdistyvät kaikki kesän aikana Varsinais-Suomen luonnosta kerätyt kukkien meden hivenaineet ja aromit. Hunaja säilyy hienokiteisenä ja pehmeänä huoneenlämmössä.