Tuotevalikoima

Tammirauman Mustan mehiläisen hunaja on nyt myös TPS:n valinta!
TPS hunajaa
Tammirauman hunaja (500 g, 7,50 €)
Tammirauman omalla etiketillä varustettu kiteytetty hunaja, joka on ulkonäöltään vaaleaa ja koostumukseltaan kiinteää. Se on huoneenlämpöisenä kiteetöntä ja pehmeää. Tammirauman hunaja on vuosittain saanut kunniakirjan valtakunnallisessa Suomen Mehiläishoitajain Liiton laatuarvioinnissa.
Juokseva hunaja (350 g, 6,50 €)
Osa hunajan käyttäjistä haluaa syödä hunajansa sen alkuperäisessä muodossa eli juoksevana. Puristepullosta annosteltuna juokseva hunaja on erittäin helppokäyttöistä ja sopii mainiosti erilaisten ruokien valmistukseen sekä jugurttien, myslien, hedelmien, jäätelön, smoothien ym makeutukseen. Juokseva hunaja säilyy parhaiten pakastettuna. Huoneenlämpöön otettuna se säilyy juoksevana noin kolme viikkoa.
Hunaja & Tyrni -valmiste (300 g, 7,00 €)
Hunaja & Tyrni on hunajatuote. Hienokiteiseen perushunajaan on pakkausvaiheessa lisätty 10 % kylmäpuristettua tyrnimehua. Hunajan makeus ja tyrnimarjojen kirpeys muodostavat suussasulavan yhdistelmän. Tyrnimarjat ovat kasvaneet Merimaskun merellisissä maisemissa. Hunaja & Tyrni sisältää arvokkaita vitamiineja.
Hunaja & Tyrni jälkiruokakastike (350 g, 7,50 €)
Hunajavalmiste, jossa hienokiteiseen perushunajaan on pakkausvaiheessa lisätty 10 % kylmäpuristettua tyrnimehua. Koostumus on juoksevampi kuin tölkkiin pakatussa tuotteessa. Soveltuu erinomaisesti jäätelön, jugurtin, rahkan, puurojen ja muiden jälkiruokien päälle. Kaikilta osin aito luonnontuote. Pullon kaulassa on pieni lappunen, joka kertoo lisää tuotteesta.
Mustan mehiläisen hunaja (300 g, 6,50 €)
Mustan mehiläisen hunaja on Tammirauman hunajatilalla kasvatettujen pohjoismaisten mehiläisten nimikkohunajaa. Mukana on pieni tarina mustan mehiläisen historiasta ja uhanalaisesta asemasta. Tölkissä on laadukasta kiteytettyä hunajaa, joka sopii erinomaisesti esim. lahjaksi tai tuliaiseksi luonnonystävälle.
Mustan mehiläisen hunajaa -
Honey of the dark bees (250 g, 6,00 €)
Laadukasta Tammirauman mustien mehiläisten nimikkohunajaa. Mukana on pieni tarina mustan mehiläisen historiasta ja uhanalaisesta asemasta. Tuoteseloste ja tarina ovat englanniksi. Erinomainen tuliainen Naantalissa vieraileville turisteille kotimaahan tai lahja ulkomaalaisille.
Kahden erikoishunajan lahjapakkaus (24.12. asti 12.00 €, norm.14,00 €), Sesonkituote
Tyylikäs pakkaus, joka sisältää Hunaja & Tyrni (250 g) ja Hunaja & Sitruuna -valmisteen( 250 g). Sopii itselle herkutteluun tai lahjaksi ja tuliaiseksi. Kannessa teksti Suomalaista hunajaa, Finnish honey. Kylmäpuristettu tyrnimehu ja luomusitruuna - kaksi aitoa luonnontuotetta yhdistettynä hunajaan.
Mustan mehiläisen -lahjapakkaus (24.12. asti 12.00 €, norm. 14,00 €)
Tyylikäs pakkaus, joka sisältää kaksi tölkkiä (2 x 250 g)mustien mehiläisten keräämää hunajaa. Toisessa tölkissä on suomenkielinen lappunen, jossa kerrotasan mustan mehiläisen historiasta ja nykyisestä suojelutyöstä. Lappusen voi halutessaan tilata myös englannin kielisenä. Laadukasta kiteytettyä hunajaa.
Kolmen erikoishunajan lahjapakkaus (24.12. asti 18,00 €, norm. 20,00 €), Sesonkituote
Tyylikäs pakkaus, joka sisältää Hunaja & Tyrni (250 g) ja Hunaja & Sitruuna -valmisteen (250 g) sekä Mustan mehiläisen hunajatölkin (250 g). Laadukas ja herkullinen lahja luonnon ja aitojen makujen ystävälle.
Kennohunaja(noin 120 g, 6,00 €)
Kennohunaja on hunajaa aidoimmillaan. Se on leikattu hunajakehästä. Vahakannen voi syödä ja niellä. Kennohunaja on tyylikäs ja kaunis lisä juustotarjottimelle ja jälkiruuan yhteyteen.
Mehiläisvahakynttilä (7,00 €)
Tammirauman omien mehiläisten valmistamasta vahasta tehty kynttilä, jonka korkeus on 14 cm ja halkaisija 6 cm. Kynttilä palaa noin 26 tuntia tasaisella liekillä ja tuoksuu miedosti mehiläisvahalta.
Kaksi mehiläisvahakynttilää samassa pakkauksessa (14,00 €)
Tammirauman omien mehiläisten valmistamasta vahasta tehdyt kynttilät, joiden korkeus on 14 cm ja halkaisija 6 cm. Kynttilä palaa noin 26 tuntia tasaisella liekillä ja tuoksuu miedosti mehiläisvahalta.
LähiHunaja (450 g, 6,50 €)
LähiHunaja on muovitölkkiin pakattua kiteytettyä hunajaa. Siinä yhdistyvät kaikki kesän aikana Varsinais-Suomen luonnosta kerätyt kukkien meden hivenaineet ja aromit. Hunaja säilyy hienokiteisenä ja pehmeänä huoneenlämmössä.